• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • Espectaculars imatges de la Superlluna del 24 de juny i el castell de Biar com a subjecte principal

Espectaculars imatges de la Superlluna del 24 de juny i el castell de Biar com a subjecte principal

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
Espectaculars imatges de la Superlluna del 24 de juny i el castell de Biar com a subjecte principal

El passat 24 de juny es va donar el fenomen de l'última superlluna de l'any, quan l'astre té un espectacular tamany. En esta ocasió també se la pot conéixer com "Superlluna de Maduixa", ja que segons el folklore nord-americà és la Lluna color de maduixes, anomenada d'esta manera per la curta temporada de collita de maduixes que es produeix durant el mes de juny. Quan passa este fenomen el tamany de la lluna és un 10 % més gran de l'habitual -com ho percebem- i amb vora un 30 % de brillantor.

L'estudi fotogràfic Diseño y Foto d'Alacant no va voler perdre's l'oportunitat per retratar l'última superlluna de l'any amb el castell de Biar com a subjecte principal, a continuació podeu veure el treball que ens ha remitat així com un vídeo on s'explica tot el treball que porten darrere estes obres:

 01

 02

 03

 04

L'article té 148 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).