• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • Biar Digital estrena podcast per a analitzar l’actualitat local en format radiofònic

Biar Digital estrena podcast per a analitzar l’actualitat local en format radiofònic

| Pablo Ortín Perpinyà | Tecnologia
Biar Digital estrena podcast per a analitzar l’actualitat local en format radiofònic

El programa, que començarà amb una periodicitat mensual, es converteix en la tercera pota del projecte després de la web i l’edició en paper

Biar Digital estrena un podcast de producció pròpia per a analitzar l’actualitat local en format radiofònic, un programa amb una periodicitat mensual que començarà pròximament amb el primer episodi. D’aquesta manera, l’aposta per la ràdio es converteix en la tercera pota del projecte, després del naixement de la web, com a base de Biar Digital, i de l’edició en paper, uns anys més tard. En aquest sentit, és interessant destacar que compleixen set i dos anys, respectivament. Fet i fet, un canal més per a enriquir l’ecosistema comunicatiu de Biar.

Així, el podcast neix amb l’objectiu de ser un producte independent i complementari dels altres dos. Ni una lectura de les entrades a la web, ni un repàs del diari. La nostra intenció és crear un programa amb els codis propis de la ràdio, adaptat al format de podcast, per a construir un espai on aprofundir en les vessants i contradiccions que les limitacions del paper i d’Internet no ens permeten. Un lloc on escoltar allò més destacat del nostre poble, la opinió de la gent sobre el penúltim tema polèmica o una història que desconeixies.

D’aquesta manera, el valor principal del nou programa serà la veu. La dels nostre locutors, clar, però també la dels veïns i veïnes del poble de Biar. Volem que a més d’oients sigueu partícips del podcast i pugueu dir la vostra  per a decidir entre totes els temes més importants de l’agenda. La vostra opinió serà tan important com la nostra i tindreu un espai per a proposar temes i continguts. Complint amb aquesta idea, anem a deixar a la vostra elecció fins i tot el nom del programa, a través d’una enquesta amb diverses opcions que publicarem pròximament a la web.

Per la seua banda, el podcast funcionarà a partir d’unes seccions fixes, que constituiran l’estructura del mateix, i d’altres mòbils, per a complementar segons l’actualitat cada episodi.

Amb tot, només ens queda per explicar qui vos explicarà l’actualitat biaruda. Tres joves del nostre poble en seran els encarregats. Mariam El Mourjany, Mario S. Molina i Laia Barceló posaran veu a aquesta aventura. 

Fins ara ens podíeu llegir en diferents formats. Ara, esperem que també ens escolteu. Comencem.

L'article té 64 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).