Biar Digital registra més de 110.000 pàgines vistes durant tot el 2020

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
Biar Digital registra més de 110.000 pàgines vistes durant tot el 2020

Font: Pixabay

Amb el recentment estrenat any 2021 fem valoració del complicat i irregular any 2020. Pel que va a Biar Digital fem una valoració de les visites a la web, que han pujat fins a 51.200 visites, per part de 20.550 usuaris i usuàries úniques i han generat un total de 111.500 pàgines vistes.

Val a dir que pel que fa als usuaris són els dispositius des dels que es connecta el públic a la web, i que un usuari pot registrar una visita o més al llarg del dia o de qualsevol altre període de temps, depén de les voltes que entre a la web, mentre que en cada visita segons les pàgines a les què entre registrarà més o menys pàgines vistes. Pel que fa al temps de permanència a la web la mitjana ha sigut d'un minut i déneu segons durant l'any passat de mitjana durant l'any passat, ja que cada usuari va registrar una mitjana de 2,18 pàgines vistes per sessió. Els mesos de març, abril i maig coincidint amb els mesos de confinament domiciliari van ser els de major incidència pel que fa a visites a www.biardigital.com.

001 

Les lectores més presents

Si bé és cert que Biar Digital fa anys que té més interés per a les dones que per als homes, esta diferència s'ha fet més evident durant estos 12 mesos, segons es recull pel Google Analytics, ja que han sigut un 63,7% de dones front a un 36,3% d'homes qui han visitat la nostra web durant tot 2020.

Pel que fa a l'edat, la franja d'edat que va dels 35 als 54 anys concentra el gruix dels nostres lectors i lectores -concentra un 45% dels visitants, tant homes com dones-, seguit amb poc més del 17% els lectors i lectores de la franja d'edat següent, dels 55 als 64 anys. Mentre que pel que fa als majors de 65 anys registren un repunt de poc més del 15% del total, mentre que el públic més jove de 18 a 32 anys concentra el 22% dels lectors i lectores. Es pot descarregar l'informe en l'enllaç que trobareu més avall.

L'article té 154 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).