• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • Biar Digital continua per tercer mes consecutiu per damunt de la seua mitjana mensual en visites

Biar Digital continua per tercer mes consecutiu per damunt de la seua mitjana mensual en visites

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
Biar Digital continua per tercer mes consecutiu per damunt de la seua mitjana mensual en visites

Durant este temps de confinament a les nostres cases per combatre la pandèmia del COVID-19 Biar Digital ha volgut continuar al costat dels seus lectors i lectores com no podia ser d'altra forma, oferint pràcticament tots els dies nous continguts, posant també el nostre granet d'arena i donant la possibilitat de descarregar de forma gratuïta del número 14 de Biar Digital en paper.

Val a dir que durant el mes passat on han continuat almenys durant una part dels 31 dies de maig les mesures de restricció per combatre la pandèmia del COVID-19, els biaruts i biarudes han respost especialment als continguts de Biar Digital registrant-se un total de 16.087 pàgines vistes, 7.780 visites i 3.895 usuaris i usuàries, superant amb un marge important les estadístiques del mes d'abril. Val a dir que pel que fa als usuaris són els dispositius des dels que es connecta el públic a la web, i que un usuari pot registrar una visita o més al llarg del dia o de qualsevol altre període de temps, depén de les voltes que entre a la web, mentre que en cada visita segons les pàgines a les què entre registrarà més o menys pàgines vistes. Pel que fa al temps de permanència a la web la mitjana ha sigut d'un minut i vint-i-set segons durant el mes passat, ja que cada usuari va registrar una mitjana de 2,07 pàgines vistes per sessió. Per damunt de la nostra mitjana mensual com passara amb el mes de març, i també com passara durant el mes d'abril.

Les lectores més presents

Si bé és cert que Biar Digital fa anys que té més interés per a les dones que per als homes, esta diferència s'ha fet més evident durant estos mesos, segons es recull pel Google Analytics, ja que han sigut un 64,7% de dones front a un 35,3% d'homes qui han visitat la nostra web.

Pel que fa a l'edat, la franja d'edat que va dels 45 als 54 anys concentra el gruix dels nostres lectors i lectores -fet que no és habitual-, seguit amb poc més del 20% els lectors i lectores de la franja d'edat següent, dels 35 als 44 anys. Mentre que pel que fa als majors de 65 anys registren un repunt amb vora el 15% del total de les vora 4.000 persones que han visitat biardigital.com durant els 31 dies del mes d'abril. Es pot descarregar l'informe en el següent enllaç, o en el que teniu més avall.

L'article té 33 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).