• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • Cursos d'estiu d'informàtica pràctica dirigits a alumnes de 5é i 6é de Primària i tots els cursos d'ESO

Cursos d'estiu d'informàtica pràctica dirigits a alumnes de 5é i 6é de Primària i tots els cursos d'ESO

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
Cursos d'estiu d'informàtica pràctica dirigits a alumnes de 5é i 6é de Primària i tots els cursos d'ESO

La reunió informativa es farà este dimarts 12 de juny, a les 20:30 h., a la sala multifuncional de la segona planta de la Casa de Cultura (sala Fontanelles) i tenen la col·laboració de la Regidoria d'Educació. S'adjunta el full d'inscripció al final de la notícia.

 

Què es proposa i a qui va dirigit?

Amb els continguts d’estos cursos d’informàtica pràctica els xiquets i xiquetes i joves podran aprendre coneixements que els ajuden en la realització de treballs per a classe, prevenció riscos en l’ús d’Internet -que al tractar-se de menors és imprescindible-, com també sobre un ús correcte del telèfon mòbil i competències en el bon ús de l’ordinador i Internet en general uns continguts que no sols són pràctics sinó que també i sense cap dubte despertarà el seu interès i la seua capacitat creativa en un matèria tan necessària hui per hui en un curs imprescindible dirigit a alumnes de 5é i 6é de Primària i 1r, 2n, 3r i 4 d’ESO que impartirà Eduard Garcia.

 

Quins continguts s'impartiran?

Els continguts que es proposa estudiar durant el curs serien d’una part sobre continguts educatius i per altra banda sobre prevenció de possibles riscos que puguen tindre els menors davant la interacció en xarxes socials -quan siguen un poc més majors- (Facebook, Twitter...) o l’ús d’Internet en general així com del telèfon mòbil, un dispositiu que cada volta més s'utilitza pels més joves.

Els continguts es distribuiran en Windows (personalització, ús de Word, realització de presentacions en Power Point)..., disseny gràfic bàsic, Internet (conceptes bàsics, copiar textos, descàrrega d’imatges, multimèdia...) i prevenció de riscos en Internet. De tots estos continguts se’ls proporciona un tutorial i es realitzarà un projecte per posar en pràctica els continguts. En tot cas el nivell s’adaptarà a l’edat i als coneixements de la classe.

 

En quin horari i on s'impartiran?

S’impartiran a raó de dos dies en setmana en sessions d'una hora i mitja, fent un total de 3 hores setmanals–l’horari es pot modificar en funció de les necessitats- i s’impartirà en l’aula Infoville de Biar, al carrer la Torreta, al costat de Creu Roja durant els mesos de juliol i agost, tot i que els xiquets i xiquetes es poden apuntar indistintament a un mes o altre, o als dos.

 

Quin és el preu?

El preu del curs són 36 € al mes per xiquet o xiqueta.

 

Com puc inscriure al xiquet/a?

Podeu posar-vos en contacte a través del telèfon 652 342 158 (Eduard) o realitzar la inscripció en el Registre Municipal retallant i entregant el formulari d’inscripció.

L’ingrés corresponent al primer mes de curs es pot fer amb el concepte “Curs estiu” i el nom de l’alumne/a al compte: 2100 4265 77 2100109781 de “la Caixa”.

L'article té 57 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).