• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • Cursos d'estiu d'informàtica pràctica dirigits a alumnes de 5é i 6é de Primària i tots els cursos d'ESO

Cursos d'estiu d'informàtica pràctica dirigits a alumnes de 5é i 6é de Primària i tots els cursos d'ESO

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
Cursos d'estiu d'informàtica pràctica dirigits a alumnes de 5é i 6é de Primària i tots els cursos d'ESO

La reunió informativa es farà este dimecres 7 de juny, a les 20 h., a la sala multifuncional de la primera planta de la Casa de Cultura i tenen la col·laboració de la Regidoria d'Educació. S'adjunta el full d'inscripció al final de la notícia.

Què es proposa i a qui va dirigit?

Amb els continguts d’estos cursos d’informàtica pràctica els xiquets i xiquetes i joves podran aprendre coneixements que els ajuden en la realització de treballs per a classe, prevenció riscos en l’ús d’Internet -que al tractar-se de menors és imprescindible-, i competències en el bon ús de l’ordinador i Internet en general uns continguts que no sols són pràctics sinó que també i sense cap dubte despertarà el seu interès i la seua capacitat creativa en un matèria tan necessària hui per hui en un curs imprescindible dirigit a alumnes de 5é i 6é de Primària i 1r, 2n, 3r i 4 d’ESO que impartirà Eduard Garcia.

 

Quins continguts s'impartiran?

Els continguts que es proposa estudiar durant el curs serien d’una part sobre continguts educatius i per altra banda sobre prevenció de possibles riscos que puguen tindre els menors davant la interacció en xarxes socials -quan siguen un poc més majors- (Facebook, Twitter...) o l’ús d’Internet en general.

Els continguts es distribuiran en Windows (personalització, ús de Word, realització de presentacions en Power Point)..., disseny gràfic bàsic, Internet (conceptes bàsics, copiar textos, descàrrega d’imatges, multimèdia...) i prevenció de riscos en Internet. De tots estos continguts se’ls proporciona un tutorial i es realitzarà un projecte per posar en pràctica els continguts. En tot cas el nivell s’adaptarà a l’edat i als coneixements de la classe.

 

En quin horari i on s'impartiran?

S’impartiran els dimarts i dijous pel matí, de 10 a 11:30 h. a raó de 3 hores setmanals –l’horari es pot modificar en funció de les necessitats- i s’impartirà en l’aula Infoville de Biar, al carrer la Torreta, al costat de Creu Roja durant els mesos de juliol i agost, tot i que els xiquets i xiquetes es poden apuntar indistintament a un mes o altre, o als dos.

 

Quin és el preu?

El preu del curs són 34 € al mes per xiquet o xiqueta.

 

Com puc inscriure al xiquet/a?

Podeu posar-vos en contacte a través del telèfon 652 342 158 (Eduard) o realitzar la inscripció en el Registre Municipal retallant i entregant el formulari d’inscripció.

L’ingrés corresponent al primer mes de curs es pot fer amb el concepte “Curs estiu” i el nom de l’alumne al compte: 2100 4265 77 2100109781 de “la Caixa”.

L'article té 32 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).