• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • Col·laboració de l'Agència de Lectura Ricardo Martínez de Biar amb entitats locals: "Biar Digital"

Col·laboració de l'Agència de Lectura Ricardo Martínez de Biar amb entitats locals: "Biar Digital"

| Agència de Lectura | Tecnologia
Col·laboració de l'Agència de Lectura Ricardo Martínez de Biar amb entitats locals: "Biar Digital"

L’Agència de Lectura Ricardo Martínez, com a eina de comunicació i de cohesió social, estén la mà a la col·laboració amb altres institucions i entitats, sobretot si són de l’àmbit biarut. Una d’aquestes institucions és el mitjà de comunicació, nascut ja fa tres anys, Biar Digital, que, en nombroses ocasions, ha col·laborat amb l’Agència de Lectura Ricardo Martínez publicant o fent publicitat de notícies o de ressenyes culturals o de la mateixa agència.

Així, Biar Digital es presenta com una plataforma de comunicació per a tot Biar, amb la col·laboració de gent biaruda. Pretén recollir diferents punts de vista, històries personals i socials, crear espais de debat i de discussió, fer d’Internet un canal obert a tots, ser un territori de dinamització cultural i tecnològica, estar al serveis de biaruts i biarudes tant si viuen a Biar com si ho fan fora.
 
Biar Digital ofereix diferents formes de transmetre la informació: notícia escrita, entrevista escrita o en vídeo, vídeo explicatiu, cròniques en vídeo i, També, ofereix publicitat institucional. Els seus principals apartats són: Notícies, Fent poble, biaruts pel món, Biaruts d’adopció, Estudiant fora, “Rotllets i fogasses, i remolatxes”, Resums dels ples, Enquestes, Agenda, Opinió. Aquest diari electrònic és un ens privat que té, com a principal recurs econòmic, l’aportació privada, mitjançant la publicitat. Compta amb el suport de 50 empreses biarudes. S’emmarca dins del projecte L’Àbac, empresa dedicada a la formació i als serveis informàtics.
 
Hi ha diferents reptes que aquest mitjà vol encarar, com: una edició impresa que arribe a la gent major, afiançar l’Agenda, formar un grups d’opinadors i opinadores, entrevistes per als majors “El Biar d’abans”, una secció per conèixer l’opinió de la població sobre les qüestions relatives a la població o una major col·laboració amb les institucions oficials.
 
A més, de les pàgines-e de Biar Digital, conviden tothom a participar-hi i a ser una part activa de la vida del poble.

L'article té 24 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).