• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • Biar Digital tanca el millor inici d'any amb 3.380 usuaris únics i quasi 6.000 visites en gener

Biar Digital tanca el millor inici d'any amb 3.380 usuaris únics i quasi 6.000 visites en gener

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
Biar Digital tanca el millor inici d'any amb 3.380 usuaris únics i quasi 6.000 visites en gener

Durant els 31 dies del mes de gener Biar Digital va tancar el seu millor inici d'any des de 2014 amb bones estadístiques que reflecteixen el treball realitzat en el portal i que podem saber gràcies a Google Analytics, amb un total de 5.919 visites, un total de 3.380 usuaris únics, i 13.317 pàgines vistes amb una mitjana d'un minuts i vint-i-sis segons de permanència en la pàgina i una mitjana de 2'25 pàgines vistes per cada visita. També val a dir que més del 55 % del trànsit ha vingut per part d'usuaris habituals a la pàgina, mentre que la resta ve de nous usuaris.

Sis de cada deu són lectores

D'altra banda segons les estadístiques de Google Analytics durant el primer mes de l'any ha augmentat el número de lectores respecte al que és habitual, tot i que les dones són més del 50 % en Biar Digital respecte als homes, el mes passat va augmentar fins al 60 % respecte al 40 % que representen els homes. Per edats la franja entre els 35 i els 44 continua representant la majoritària respecte a les altres amb un 30 %, mentre que vora el 90 % dels nostres lectores i lectores en gener té entre 25 i 64 anys, una dada que és habitual en el nostre portal.

07

08

 

L'article té 24 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).