Apareixen cinc cotxes completament cremats a Biar

| Eduard Garcia Molina | Successos
Apareixen cinc cotxes completament cremats a Biar

Biar ha viscut un accidentat final de les Festes de Maig, ja que a la desaparició del biarut Gabriel Gornes de 14 anys d'edat de qui no se sabia res des de les 14 h. d'ahir divendres fins les 00:40 h. de hui aproximadament, quan va ser trobat a Villena i confirmada la seua identificació per part de la Policia Local i els seus familiars.

Ara hem de sumar un altre capítol, ja que durant esta matinada uns individus encara per identificar han cremat un total de cinc cotxes al nostre poble que han sigut afectats per complet o que almenys han patit danys al descampat que està situat baix de l'antic llavador municipal, una zona que com sabem s'habilita com a zona de pàrking els dies de Festes.

Segons s'ha informat ha sigut a les 4 de la matinada quan s'alertava a través del telèfon d'emergències 112 als bombers de Villena de l'incendi de diversos vehicles i contenidors de residus a la zona nomenada, immediatament els bombers s'han dirigit a Biar dotats d'un vehicle autobomba i una unitat de jefatura, un total de cinc efectius, una vegada en el lloc del sinistre els esforços dels bombers s'han centrat en tallar l'avanç de les flames, ja que dos dels vehicles sinistrats ja estaven completament calcinats i altres dos estaven cremats de forma parcial, mentre que altres dos vehicles més estaven patint danys per la temperatura de l'incendi dels cotxes sinistrats, mentre que tres contenidors que es troben a la zona també patien diversos danys.

Per altra banda, afortunadament no s'han hagut de lamentar danys personals, ja que els vehicles estacionats al descampat es troben a uns metres del bloc de vivendes que dóna l'esquena a esta zona d'aparcament. Uns fets que s'estan investigant per part de la Policia Local i la Guàrdia Civil.

Els companys i companyes d'Intercomarcal TV recullen en la seua pàgina de Facebook un vídeo que es pot veure en este enllaç i que està "corrent" en les xarxes socials i els programes de missatgeria instantània, a continuació teniu un altre vídeo.

No han sigut els únics incidents de la nit

Malauradament no han sigut els únics successos ocorreguts a Biar durant esta passada matinada, si bé és cert que són de menor intensitat, ja que algun vehicle ha aparegut a l'explanada del castell cobert d'arena, ja que els individus que han realitzat l'acte vandàlic s'han servit dels sacs que estan situats en les immediacions del castell i que són utilitzats per tal de disparar els castells de focs d'artifici durant les Festes.

Fotos: Ajuntament de Biar / Policia Local

Fotos: Bombers Villena

L'article té 48 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).