Apareix el menor biarut Gabriel Gornes a Villena

| Eduard Garcia Molina | Successos
Apareix el menor biarut Gabriel Gornes a Villena

A les onze d'esta nit des de Biar Digital informàvem de la desaparició del menor biarut Gabriel Gornes, de qui no se sabia res des de les 14 h. d'ahir divendres 13 de maig. Afortunadament tot ha quedat en un gran esglai i el menor de 14 anys ha aparegut a la veïna localitat de Villena, tal i com ens han confirmat des de l'Ajuntament de Biar, tot i que alguns testimonis apuntaven a que l'havien vist al Camp de Mirra cap a les 13:30 h. 

Gornes havia desaparegut a Biar amb una motxilla i una bicicleta, tot i que el més important és que ha aparegut, es troba bé i ja pot tornar amb la seua família, ja que el menor ha estat identificat per la Policia Local i els seus familiars. De moment no es coneixen més detalls, tan punt es coneguen es donaran a conéixer en esta mateixa notícia.

L'article té 23 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).