Imprimir aquesta pàgina

Greu accident en la carretera entre Biar i Villena on es veu implicat un veí d'Ibi que ha eixit il·lés

La matinada d'este diumenge 13 de desembre, sobre les 05:55 hores, els Bombers del parc de Villena han actuat en un aparatós accident de trànsit a la CV 799, que uneix Villena amb Biar, a l'altura del km. 5, per causes que està investigant la DGT.

Un vehicle que circulava en direcció Biar se n'eixia de la via i impactava contra un parell d'oliveres i un pal de telèfons. Després del fortíssim impacte l'únic ocupant del vehicle, un veí d'Ibi, miraculosament eixia completament il·lès del vehicle. Al lloc de l'accident es desplaçaven els Bombers de Villena, que en comprovar l'escena de l'accident i vore com havia quedat el vehicle es temien el pitjor, cosa que per fortuna no va ocórrer.

Els bombers netejaven part de la calçada, que havia quedat impracticable per a la circulació a causa de la projecció a la via de parts del vehicle així com de trossos d'oliveres i la caiguda de part de la línia telefònica. Policia local de Biar, membres de la DGT i Guàrdia Civil de Villena també participaven en el servei.

Font: El Periódico de Villena

Fotos: El Periódico de Villena

 

 

Articles relacionats (per etiqueta)