La Guàrdia Civil va identificar una vintena de veïns que es concentraren per protestar contra la visita de Fabra

El passat dimecres 10 de desembre el president de la Generalitat, Alberto Fabra, va visitar Biar per presidir una reunió de partit amb alcaldes i responsables del Partit Popular (PP) a la nostra comarca. El líder popular va arribar al voltant de les 20 h. a la plaça del Convent, ja que la reunió de treball es realitzaria a la Casa de Cultura, i precisament fou a la plaça on es produïren les identificacions per part de la Guàrdia Civil.

Ja que tot i que no s'havia realitzat cap anunci oficial al tractar-se d'una reunió de partit, prop d'una vintena de veïns i veïnes es concentraren de forma espontània al voltant de la font de la plaça del Convent amb la intenció de mostrar el seu malestar per les polítiques del Partit Popular al front de la Generalitat. Després de l'arribada del president i de que les persones concentrades el reberen amb xiulets i alguns crits de desaprovació, tot i estar rodejats, segons els testimonis, per un nombrós número d'agents de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la Policia de la Generalitat.

Després que el president valencià accedira a l'interior de la Casa de Cultura acompanyat de diverses autoritats locals i d'altres municipis de la comarca, la Guàrdia Civil va procedir a la identificació de tots els veïns concentrats a les immediacions de la font de la plaça del Convent demanant-los el DNI i realitzant-los fotografies, segons alguns testimonis, indicant que no podien estar allà, tot i que segons la llei si el número dels concentrats no supera les vint persones no pot considerar-se concentració il·legal, com van fer saber als agents les persones que es trobaven allí, tot indicant que es tractava d'una protesta pacífica.

Finalment, les persones concentrades deixaren la plaça del Convent i segons han indicat alguns d'ells a Biar Digital creuen que no hi haurà cap sanció administrativa després de les identificacions.

 

Fotografia: concentració espontània que es va realitzar el passat 10 d'octubre de 2013 a la plaça de l'Ajuntament per la visita institucional del president de la Generalitat, Alberto Fabra, tot i que no va hi haver cap identificació.

1 comentari

 • Qui siga

  Publicat per Qui siga

  Dimarts, 30 Desembre 2014 23:33

  Enhorabona als que van mostrar el seu rebuig, ja és hora de pedre la vergonya als pobles!!

  La repressió no ens aturarà!!

  Informe

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Quatre dones han deixat les llistes de l'atur, tot i que cinc homes s'han donat d'alta, per tant el saldo és d'una… https://t.co/UfbrfK9gvB
6hreplyretweetfavorite
BiarDigital Els fulls per poder signar es troben en molts establiments comercials de #Biar. https://t.co/SSFzhjoUTz
BiarDigital Recordeu que podeu descobrir la vinyeta d'este mes amb el vostre exemplar de Biar Digital en paper, en les papereri… https://t.co/8ZZdUmj4rM
BiarDigital Les proves es disputaren a la localitat de Purullena (Granada) i el barri granadí de l'Albayzín. https://t.co/XtkGCcOve7

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com