Previous ◁ | ▷ Next

La tala de pins a Fontanelles correspon a la protecció d'una línia d'alta tensió

El passat diumenge es publicava des de Biar Digital la notícia sobre una tala de pins que s'estava portant a terme a la zona de Fontanelles, una tala que segons testimonis oculars s'estava portant a terme sense un motiu aparent.

Un fet que com també indicàvem es va posar en coneixement de la Regidoria de Medi Ambient, sent des de la pròpia Regidoria que s'ha respost dels motius de la tala de pins després d'informar-se a través de l'oficina de l'arquitecte municipal. Segons l'oficina la tala de pins estaria justificada per protegir la línia d'alta tensió situada entre Beneixama i Xixona, treballs que comptarien amb l'autorització de Conselleria i dels propietaris de les parcel·les on s'estan realitzant.

Els pins tallats que trobaren alguns veïns en la zona estaven situats a uns 200 metres de la zona dels treballs, per la facilitat en l'accés a la zona.

D'altra banda, i tractant un tema més distés, des de la Regidoria de Medi Ambient i Educació la seua titular, l'edil Asun Gregori, ha volgut felicitar a Biar Digital pel seu cinquè aniversari de treball periodístic al nostre poble.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Cada mes amb el vostre exemplar de Biar Digital en paper trobareu una nova vinyeta de sàtira de l'actualitat local. https://t.co/cVyTVNoseV
8hreplyretweetfavorite
BiarDigital De què moren els biaruts i biarudes? https://t.co/WRMP2qlD2Y
BiarDigital Primera entrevista a Magdalena Martínez des de que torna a ocupar el càrrec d'alcaldessa. @Biarsensacion https://t.co/PnyFBgXGVi
BiarDigital En les papereries-llibreries de Biar trobareu el nou exemplar de Biar Digital en paper. https://t.co/DlPXjgdBMA

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine