• Inici
  • Successos
  • S'obrin diligències judicials a un veí de Biar per un presumpte robatori de cobre en cases de camp

S'obrin diligències judicials a un veí de Biar per un presumpte robatori de cobre en cases de camp

| Teresa Garcia Molina | Successos
S'obrin diligències judicials a un veí de Biar per un presumpte robatori de cobre en cases de camp

Ja comptaven amb numerosos antecedents penals segons fonts de la Policia Local de Villena un veí del nostre poble, acusat d'un presumpte delicte de robatori, el qual no va saber donar explicació a la gran càrrega de cables de cobre que transportava en el seu vehicle. 

Els presumptes infractors, sobre els quals s'han obert diligències judicials preventives per un presumpte delicte de robatori amb força sobre les coses segons ha informat La Revoltosa, foren detectats per la Policia mentre es realitzava una patrulla de vigilància per les partides rurals, llocs habituals d'este tipus de robatori per la menor vigilància o escassa afluència de gent al tractar-se de zones de camp aïllades.

El conductor del vehicle, el qual es trobava sol en eixe moment, una vegada fou identificat i interpel·lat sobre la procedència dels cables de cobre que trasportar; es prestà a acompanyar els agents al lloc d'on suposadament els haurien substret obrint amb unes ferramentes la tanca com es pot observar en la imatge que ha sigut difosa per la Policia Local de Villena a través de les xarxes socials. 

Fotografia: Policia Local de Villena

L'article té 55 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).