• Inici
  • Successos
  • Extingit el foc declarat a la zona del barranc del Molí de Biar esta vesprada [fotos]

Extingit el foc declarat a la zona del barranc del Molí de Biar esta vesprada [fotos]

| Eduard Garcia Molina | Successos
Extingit el foc declarat a la zona del barranc del Molí de Biar esta vesprada [fotos]

Cap a les 16:30 h. d'esta mateixa vesprada s'ha produït un incendi a la nostra localitat, ha sigut en la zona del barranc del Molí, a la part de baix de la zona dels Carrils, a la Rambla.Per a la seua extinció s'han desplaçat mitjans aeris i terrestres, tot i que dos dels quatre mitjans aeris desplaçat al lloc del sinistre, al tindre el foc ja controlat en part, no van ser necessaris. Pel que fa als mitjans terrestres s'han mobilitzat dues unitats dels bombers de la Generalitat Valenciana amb dues autobombes i tres vehicles.

Tot i l'aparallós de l'incendi i les altes temperatures no s'han hagut de lamentar danys personals ni materials, tot i que a pocs metres del foc es trobaven alguna de les cases de camp que hi ha en la zona. Per la seua banda el Gabinet de comunicació d'emergències i seguretat de la Comunitat Valenciana i Protecció Civil de Villena han realitzat labors informatives per donar a conéixer la incidència del foc.

Fotografies: Joan Lluís Escoda i Juan Carlos Jiménez 

L'article té 63 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).