Canal 3 deixa novament les emissions

| Eduard Garcia Molina | Successos
Canal 3 deixa novament les emissions

Ahir dimarts amb un xicotet comunicat Canal 3 de Biar va anunciar que deixava novament les emissions des d'ahir dimarts pel matí afirmant que "no tenen més remei". Els responsables dels que ha sigut durant pràcticament quatre dècades el canal local han volgut agrair a tot el poble de Biar "el seu recolzament durant les Festes" i han acomiadat el comunicat amb un esperançador "esperem tornar prompte".

Canal 3 va deixar les emissions en gener després de 37 anys

"Amb motiu d'una denúncia a Canal 3 TV Biar ens veiem obligats a suspendre l'emissió després de 37 anys", amb este concís comunicat per part de Canal 3 anunciava la fi de les seues emissions a mitjans de gener després de prop de quatre dècades de servei al poble de Biar. Per Festes de Maig i durant uns dies la televisió local va poder tornar a acostar els dies grans del nostre muncipi a aquelles persones que per diferents circumstàncies es troben lluny de Biar o estan a les seues cases i no poden participar d'ella per la seua edat o altres.

L'article té 80 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).