Nov 9, 2022

Un conductor perd el control del seu vehicle i col·lisiona contra un turisme a l'avinguda d'Alcoi

Entorn de les set d'este matí, un conductor ha perdut el control del seu vehicle -un turisme- quan es dirigia direcció a Castalla per l'avinguda d'Alcoi (CV-799), concretament a l'altura de les instal·lacions de l'empresa Rototank -antiga Jesmar de Biar-.

Nov 4, 2022

Intenten sense èxit un robatori en la parròquia Ntra. Senyora de l'Assumpció de Biar

La passada matinada del 31 d'octubre a l'1 de novembre almenys un individu va intentar un robatori a la parròquia Ntra. Senyora de l'Assumpció de Biar, tot i això no va aconseguir el seu objectiu, fer-se amb diners o algun objecte valuós del temple. Segons relata el retor Francisco Javier Rodríguez per a Biar Digital "a la parròquia no es guarden diners, tampoc a la Casa Abadia".

Oct 25, 2022

Troben un conductor que havia patit un accident a les immediacions de les Fontanelles

Este matí, al voltant de les quatre de la matinada, un veí de Biar que circulava per la carretera que comunica Biar i Banyeres de Mariola (CV-804) en direcció a la població veïna, ha trobat un home d'entre quaranta o quaranta-cinc anys que havia patit un accident amb el seu vehicle particular que circulava en direcció a Biar a l'altura de les Fontanelles, en terme municipal de Biar.

Oct 24, 2022

Quatre detinguts pel robatori de bateries de camió i altre material d'una indústria de Biar

Quatre homes, tots ells de nacionalitat espanyola i amb edats compreses entre els 19 i 38 anys, han sigut detinguts este passat divendres a la Zona Nord d'Alacant per part d'agents del Grup Operatiu de Resposta (GOR) de la Policia Nacional mentre manipulaven material presumptament robat en dues furgonetes amb actitud vigilant. Se'ls acusa de robatori amb força i danys pel presumpte robatori de bateries de camió i peces procedents dels molins que s'utilitzen per a moldre pedra i grava d'una empresa de Biar, segons s'ha informat des d'ElPeriòdic.com.

Oct 12, 2022

[vídeo] Un helicòpter trasllada dos sanitaris a la torre de l'homenatge del castell per atendre una persona

A migdia de hui -l'avís a l'112 es rebia a les 12:09 h.- ha sigut necessària la intervenció dels Bombers i d'un helicòpter del mateix cos del qual han hagut de descendir un sanitari i un dels dos rescatadors de l'equip per atendre un varó a la torre de l'homenatge del castell de Biar. Val a dir que el segons rescatador de l'equip es queda a l'helicòpter, juntament amb el gruista, el pilot i el copilot de l'aparell com correspon al tipus d'helicòpter que s'ha utilitzat en el trasllat.

Oct 11, 2022

Les pluges deixen 80 litres per m2 durant la jornada d'ahir a Biar

La tromba d'aigua caiguda ahir a la vesprada a Biar va fer que grans quantitats d'aigua discorregueren pels carrers de la població alertant el veïnat que va aprofitar per realitzar fotografies o vídeos amb els seus dispositius mòbils. 

Set 30, 2022

Retenció causada per un accident de trànsit al port de Biar

Al voltant de les 14 h. de hui el xoc entre un turisme i una furgoneta per motius que de moment es desconeixen ha causat una llarga retenció de vehicles al port de Biar.

Set 21, 2022

Atropellat un jove de 13 anys amb pronòstic greu mentre patinava per Biar

Segons informa el diari Información, un adolescent de 13 anys ha sigut atropellat per un cotxe mentre patinava pel carrer Jesús Juan Bernabéu a les 16:40 de la vesprada de hui. El jove ha sigut traslladat a l'hospital d'Elda en SAMUR on se li ha diganosticat un traumatisme cranioencefàlic.

Ago 28, 2022

Tres terratrémols sacsegen Biar en poc més d'una hora

La localitat de Biar ha patit tres terratrémols entre les 15:03, 15:24 i les 16:12 hores d'aquesta vesprada. L'Institut Geogràfic Nacional ha enregistrat els tremolors d'intensitats 3.0, 2.3 i 2.0 punts en l'escala Richter. Els dos primers sismes han sigut localitzats al sud-oest de la localitat i tenint-ne una profunditat de 5 i 3 kilòmetres. L'últim terratrémol, el més fluix, ha tingut lloc a Castalla passades les 16:00 hores i a 14 kilòmetres baix terra.

Ago 19, 2022

Boques de reg dels sistemes antiincendis inutilitzades o sense connexió a la xarxa d'aigua

En la memòria dels biaruts i biarudes està l'incendi que es va produir el passat 25 de març en el carrer Jesús Juan Bernabeu, en l'edifici San Cristóbal, que és conegut per ser el que més famílies acull del poble, així com ser el més gran del poble.

Ago 10, 2022

Un grup de biarudes denuncien haver estat mitja hora en un bus a quaranta graus mentre tornaven d'un festival

Del 2 al 7 d'este mes la localitat de Borriana, a la comarca de la Plana Alta, acollia el festival Arenal Sound, de música independent que se celebra a la platja de l'Arenal, fins allà un grup d'onze biarudes van viatjar per gaudir de la música en un bus contractat des de l'organització del festival.

Jul 8, 2022

Les campanes de la torre de l'església silenciaran el seu so

Els municipis conserven sons característics que no trobem a les ciutats, pot ser pel soroll dels vehicles o el bullici de la ciutat, és el cas de les campanades. Concretament a Biar el campanar de la parròquia Ntra. Senyora de l'Assumpció i el seu rellotge han sigut protagonistes mesos arrere, ja que com és sabut es va digitalitzar el rellotge a primers de l'any passat substituïnt les saetes per unes altres iguals però de menor pes.