Comencen les inscripcions pel curs de socorrista

| Eduard Garcia Molina | Societat

S’obri el termini per inscriure’s al curs de socorrista en instal·lacions aquàtiques i espais naturals organitzat conjuntament per la Regidoria d’Esports de Biar i de Castalla. Les classes teòriques es celebraran en les dos localitats, mentre que les pràctiques es celebraran a la piscina municipal de Castalla. El començament de l'activitat és el dia 22 d’abril.

L’horari de les sessions és els divendres de 19:30 fins a 21:30 h, i els dissabtes de 9 a 14 h i de 16 fins a les 20 h. Per als interessats, els empadronats en Biar o Castalla tenen un preu de 380€ i els no empadronats en estes localitats, de 480€. Es pot trobar més informació al poliesportiu municipal de Castalla i al poliesportiu municipal de Biar.

L'article té 2 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).