Imprimir aquesta pàgina

Arriba la Setmana Santa a Biar

Amb motiu de l’arribada de la Setmana Santa, el poble de Biar estarà de festa entre els dies 20 i 26 de març. Les celebracions començaran el Diumenge de Rams, amb la Benedicció de les palmes i la processó.

El dimecres Sant, 23 de març, es realitzarà el Via Crucis des de la Parròquia, amb la imatge de Jesús de Natzaret. Al dia següent, la festivitat recorda el dijous Sant. En aquesta jornada s’institueix la Eucaristia, el Sacerdoci i el Llavament dels peus.

El divendres Sant a les 4 hores es recordarà l’oració en l’hort acompanyada de la botzina. A les 8 hores eixirà en el Via Crucis la imatge de Jesús de Natzaret des de la Capella, instal·lada a la Casa de la Cultura, de camí cap al Santuari de la Mare de Déu de Gràcia. Posteriorment, a les 17 hores, es representarà el Sant Ofici de la Passió del Senyor. Per acabar el dia, a les 21 hores, els creients participaran en la Processó del Sant Enterro, acompanyant a la Mare Dolorosa davant la mort del Senyor i la seua Sepultura pels carrers de la nostra població.

Descarregar els arxius adjunts:

Articles relacionats (per etiqueta)