Reconeixement a la qualitat turística

| Eduard Garcia Molina | Societat

El passat 23 de gener Biar va estar present a la fira turística Fitur rebent de la mà de la Secretària d’Estat de Turisme i de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, un diploma de reconeixement al compromís per a la millora contínua de la qualitat turística espanyola i a l’esforç per a la implantació d’el Sistema Integral de la Qualitat Turística Espanyola en Destinacions  SICTED BIAR, com s'ha informat des de la web de l'Ajuntament.

Igualment des de la institució local s'ha animat a aquells establiments interessats en el projecte SICTED a consultar-ho a través de la seua web i passar-se per l'oficina de l'AEDL per explicar-ho i fer l'adhesió. A Biar alguns establiments com ara l'Hotel Daniya Vila de Biar, el restaurant La Corona o l'Oficina de Turisme han obtingut el distintiu de Compromís de Qualitat Turística al nostre municipi ja que "estan treballant per assolir aquest compromís de qualitat amb el turisme i el destí, millora que serà contínua".

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

L'article té 19 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).