Biar busca promocionar el seu turisme en FITUR

| Eduard Garcia Molina | Societat
Biar busca promocionar el seu turisme en FITUR

La Fira Internacional del Turisme (FITUR) que se celebra del 20 al 24 de gener a Madrid està tenint representació local a través de l'alcalde de Biar, Julio Sanjuán, la regidora de Turisme, Cristina Hernández, el president d'AEBI, Pepe Verdú, el secretari d'AEBI, Cristóbal Valdés, i el gerent de l'Hotel Rural-Restaurant "la Façana", Antonio Valls.

Val a dir que es va realitzar l'última roda de premsa d'ahir per part de la representació de Biar per tal de promocionar el turisme local, on es va aprofitar per promocionar les rutes solidària, i entre altres el patrimoni històric i cultural, els seus recursos hídrics: fonts i aqüeductes, la seua oferta de turisme esportiu i les festes populars. La roda de premsa ha contat amb la participació de l'alcalde, la regidoria de turisme i el president i secretari, Pepe Verdú i Cristóbal Valdés en representació d'AEBI. Biar va assistir amb altres pobles d'Alacant amb la marca Costa Blanca.

L'article té 10 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).