S'ofereixen diversos llocs de treball de tècnic de filatura, cuiners i obrers

| Eduard Garcia Molina | Societat

Des del web de l’Ajuntament de Biar s’ha informat d’una sèrie d’ofertes de treball. La primera proposició són 5 operaris/es de filatura de cardes i consta de contracte i alta en la Seguretat Social, salari adequat al conveni per una jornada completa en horaris de 3 torns. L’únic requeriment és l’experiència en la filatura de cardes.

La segona oferta és per a l’ofici de cuiner/a. Compta també amb contracte i alta en la Seguretat Social i, de nou, requereix experiència.

Per últim, es necessiten obrers/es. S’ofereix contracte i alta en la Seguretat Social i salari segons el conveni. Es demana experiència, un curs de 20 hores Prevenció de Riscs Laborals, permís de conduir i vehicle propi.

Per accedir a les places de treball és necessari presentar el CV, la fotocòpia del DNI i omplir la fitxa d’AEDL-BIAR.

 

Redacció: Pablo Ortín

L'article té 7 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).