Teresa Albero serà la pregonera de Festes 2016

| Eduard Garcia Molina | Societat
Teresa Albero serà la pregonera de Festes 2016

Pel seu treball està llargues temporades fora de Biar, però sempre ha intentat participar en les festes del seu poble” en estos termes s'explicava Vicent Galvany, regidor de Festes durant el Ple Municipal celebrat el passat dilluns on es va donar la notícia del nomenament de la nova pregonera de Festes de Maig 2016, Teresa Albero Almiñana.

Un nomenament que va ser ben rebut pels quatre grups representats en el Plenari i que aprofitaren per donar-li l'enhorabona a la nostra veïna pel nomenament. Ja que és un tràmit que ha de rebre l'aprovació del Ple Municipal.

Teresa Albero és soprano i pianista, ja que és doblement llicenciada en Musicologia pel Coservatori de València i en Cant pel Centre Superior de Música del País Basc 'Musikene' de Donostia/Sant Sebastià, un dels més importants de l'Estat espanyol. També té un màster en Interpretació Musical, fins i tot s'ha format amb alguns dels millors artistes a nivell mundial de la interpretació musical. És Blaveta de tota la vida i en 2014 va col·laborar amb la Colla de dolçaina i tabal “Bassa la Vila” de Biar en el concert de música festera que organitza anualment la Colla, així com també va realitzar un concert solidari el passat 27 de desembre de 2014, entre altres.

 

En febrer actuarà al Teatre Real

Una prova més del talent de la nostra veïna és que fa pocs dies va rebre la notícia que el mes de febrer actuarà al Teatre Real, a Madrid.

Val a dir que respecte als seus projectes futurs destaca la seua implicació, búsqueda i interés per la difusió de la Música dels compositors alacantins Rafael Rodríguez Albert i Óscar Esplà. Gràcies a este important projecte realitzarà diversos concerts en tota la geografia estatal (2016). La seua presència en Alma, un espectacle que durant l'any 2016 ajuntarà diverses arts en un sol espectacle (Veu, música i dansa). Destacable també el concert que realitzarà al Palau de la Música de Sant Sebastià i Barcelona l'any que ve.

En març de 2014 vam entrevistar Teresa Albero per a l'apartat de "Biaruts/des pel món", a continuació pots llegir la seua entrevista.

Redaccció: Eduard Garcia

L'article té 52 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).