• Inici
  • Societat
  • Ja pot consultar-se el Programa d'Activitats del I Mercadillo Nadalenc

Ja pot consultar-se el Programa d'Activitats del I Mercadillo Nadalenc

| Eduard Garcia Molina | Societat
Ja pot consultar-se el Programa d'Activitats del I Mercadillo Nadalenc

"Biar, un cuento de Navidad" és el nom escollit per a tot el seguit d'activitats que tindran lloc a la nostra localitat els dies 5, de 17 a 21 h. i 6 i 7 de desembre, de 11 a 21 h. i que foren presentats al Saló de Plens de l'Ajuntament de Biar el passat dijous, 20 de novembre per part de la regidora de Comerç i Turisme, Cristina Hernández, i la regidora de Mercat, Asun Gregori -ja que són les regidories implicades en l'organització dels actes- així com per José Verdú, president d'AEBI, Elena Martínez, AEDL de l'Ajuntament de Biar, i la tècnic de turisme Mª Victoria Puerto.

Els actes donaran començament el proper dissabte 5 de desembre a les 18 h. amb la inauguració per part de l'alcalde de Biar, Julio Sanjuán, a continuació es realitzarà un concert de nadalenques i cançons populars per part del Grup Coral "Veus Noves" de Biar, mentre que a les 21 h. es tancarà el mercadillo.

Les activitats continuaran els dies següents, 6 i 7 de desembre, amb una presentació de moda per part de Gairebè, Salón de Belleza Paqui i Peluqueria Estil en el Museu Etnològic, nadalenques per part de la Massa Coral Mare de Déu de Gràcia, rutes guiades i un concert amb guitarra clàssica. Mentre que diumenge es durà a cap una actuació nadalenca per part de la Colla de Dolçaina i tabal "Bassa la Vila" i la realiltzació de sorteigs entre altres.

A continuació s'adjunta tot el Programa d'Activitats, amb els horaris i els comerços que hi participen.

L'article té 58 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).