Taula redona: Aliances/estratègies associatives per a créixer sense perdre les regnes del negoci

| Eduard Garcia Molina | Societat

En esta taula redona, emprenedors, representants d'associacions i de l'administració pública mostraran casos d'èxit d'estratègies associatives i col·laboratives que faciliten la posada en marxa de nous projectes i el creixement d'empreses ja en funcionament.

 

Participants:

- Grup empresarial BING BRANDING.

- Conjunt d'Empreses El Solazar.

Chesca Ivars, AEDL de Villena, Tècnica responsable de la Gestió del Viver Cambra i del Viver Municipal de Villena.

Elena Martínez Giménez, AEDL de Biar i membre de la Junta d'ADLYPSE Alacant i Federació de la Comunitat Valenciana, amb Marisol Hernández García, gestora d'AEBI i Belén Puig Camarasa, ama de Duende, Regalos y complementos.

Les inscripcions poden realitzar-se a la següent adreça: http://bit.ly/1NPqpca. La jornada tindrà lloc a l'auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA), al passeig de Campoamor, S/N, Alacant.

 

Focus Innova Pime

Focus Innova Pime és una trobada empresarial de l'ecosistema emprenedor valencià, l'estratègia competitiva de la qual està basada en la innovació. Pren el relleu al Dia de la Persona Emprenedora reinventant-se i focalitzant la seua activitat sobre la pime i els emprenedors amb un projecte empresarial innovador.

Focus Innova Pime se centra a difondre el suport a l'emprendimiment innovador i el finançament europeu a la pime. A més, impulsa la col·laboració publico-privada a favor de l'emprendiment innovador en la Comunitat Valenciana generant sinèrgies entre els participants, afavorint el networking i promovent una major coordinació de les entitats que presten suport a les pimes i emprenedors.

La celebració de Focus Innova Pime constituïx, a més, l'esdeveniment final del Premi concedit pel Comité de les regions de la UE a la Comunitat Valenciana com a regió Europea Emprenedora (EER)

La programació se centrarà en cinc tipus d'activitats:
• Conferències
• Assessorament empresarial
• Networking
• Mostra d'empreses i iniciatives innovadores
• Comunicació

Font: EmprenemJunts

L'article té 2 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).