Els alumnes del Màster Oficial de Desenvolupament Local i Innovació Territorial (DELEITE) visitaren Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat

Divendres passat Biar va rebre la visita dels alumnes del Màster Oficial de Desenvolupament Local i Innovació Territorial (DELEITE) de la Universitat d'Alacant (UA). La visita dels alumnes no va tindre com a única destinació Biar, ja que també visitaren les localitats veïnes de Villena i Petrer

Des de l'Ajuntament de Biar s'ha volgut agrair a Antonio Martínez Puche, per assenyalar a Biar en el marc del Desenrotllament Local i Innovació en el Territori, i per la seua visita a la nostra localitat.

A continuació podeu vore un xicotet recull de fotografies que retraten alguns dels moments de la visita dels alumnes universitaris, com ara la visita al Museu Etnogràfic de Biar, a l'Església de l'Assumpció, el recorregut pel centre del poble i el casc històric, passant pel gastronòmic i el coneixement de diverses accions de desenvolupament local en la vila.

Fotografies: Ajuntament de Biar

L'article té 1 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).