Els primers 100 euros pels llibres de text es podran sol·licitar a partir de l'1 de desembre

A partir del proper 1 de desembre, els pares i mares d'alumnes dels centres públics d'educació Primària, Secundària, Formació Professional Bàsica i educació especial podran sol·licitar el primer tram d'ajuda de 100 euros per als llibres de text del present curs en l'Ajuntament on els seus fills i filles estiguen empadronats.

Esta iniciativa és gràcies a la posada en marxa de #XarxaLlibres per part de la Generalitat Valenciana i la Conselleria d'Educació i aspira a que de cara a l'any que ve tots els centres docents a nivell autonòmic conten amb un banc de manuals escolars per poder-los reutilitzar l'any que ve. De fet és un tema que la regidora d'Educació, Asun Gregori, ja anunciava en l'entrevista concedida a Biar Digital pel començament de curs.

 

Fins a 200 € d'ajuda

Val a dir que les famílies, independentment del nivell de renda poden rebre una ajuda amb un màxim de 200 euros per a compensar el desembols que han de fer pels llibres de text, tot i que han de presentar les factures de compra, com també es va recordar des de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Biar en una nota informativa, per tal que es guarden estes factures. 

Des de la Conselleria d'Educació han aclarit que si l'import és menor de 200 euros sols es percebrà l'import desenbolsat pels llibres.

L'ajuda pels llibres de text es divideix en dos trams, el primer d'un màxim de 100 euros que els ajuntaments abonaran a les famílies abans de finals d'any. Per tal de cobrar estos diners cal presentar en el consistori la factura de compra juntament amb una sol·licitud de participació en el programa de reciclatge dels llibres que estarà disponible en la següent adreça: www.xarxallibres.edu.gva.es (tot i que encara no està activa).

 

Segon tram en juny

Si les famílies tornen els llibres en bon estat al col·legi, a l'acabar el curs, l'ajuntament abonarà el segon tram de com a molt 200 euros (100 euros sumats als 100 anteriors). A més a més, entraran en el banc de llibres i per tant, en el curs 2016-17 tindran els llibres de forma gratuïta. Segons la Conselleria d'Educació, en breu es publicarà la informació detallada per al bon manteniment del material.

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Dotze dones i un home han deixat les llistes de l'atur. @GVAlabora https://t.co/9BIMXZpcUv
BiarDigital Els més joves del CD Biarense portaven un any sense jugar a causa de la pandèmia de la #Covid19. https://t.co/6hEXEtaFHH
BiarDigital Tot i les bones dades cal continuar amb les mesures preventives contra la #Covid19. @GVAsanitat https://t.co/9ZBM2mHmlE
BiarDigital "¿Qué artista español ha conseguido que gente tan chauvinista como los franceses tarareen (se los saben de memoria)… https://t.co/IKfymdIaxA

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com