IX Jornades micològiques a Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat
IX Jornades micològiques a Biar

Organitzades per la Universitat d'Alacant, Ajuntament d'Ibi, Ajuntament de Biar, Centre Iberoamericà de la Biodiversitat, Associació Micològica Alacantina (ASOMA), Estació Biològica Torretes i Seu Universitària de Biar del 31 d'octubre al 23 de novembre estes jornades s'han celebrat en el Museu de la Biodiversitat d'Ibi amb concursos, exposicions, excursions, així com diferents xarrades per a acostar al visitant al món dels bolets i fongs.

Des del 24 al 30 de novembre es traslladen a la Seu Universitària de Biar amb el següent programa d'activitats:

Dilluns 24 de novembre a les 20:00 hores tindrà lloc la inauguració de l'Exposició Fotogràfica i de Fongs Deshidratats.

Dimarts 25 novembre a les 20:00 hores donaran començament les xarrades micològiques: Iniciació a la Micologia per part de D. Cessar Rodriguez (Societat Micològica d'Albacete) . "Les teues preguntes més freqüents sobre els fongs a càrrec de Dr. Alonso Verd (Jardí Botànic de Castella La Manxa).

Dijous 27 de novembre a la 20:00 hores, tindrà lloc un Taller teòric-pràctic d'identificació de fongs. Ponent: Dr. Fernando Sánchez (IES Moratalla. Múrcia).

Dissabte 29 de novembre la clausura de l'exposició serà a les 13.00 hores a la Seu Universitària de Biar.

Dissabte 29 de novembre a les 08:00 hores lloc una eixida des d'Ibi per a recol·lectar bolets comestibles.

Diumenge 30 de novembre a les 12:00 hores tindrà lloc un Taller de cuina amb bolets (local per determinar a Ibi) i es procedirà a la despedida de les IX Jornades Micològiques.

Per a realitzar les excursions i el taller de cuina cal posar-se en contacte amb ASOMA (625 837 057) o Museu de la Biodiversitat (966 55 31 68- 966 55 37 77).

L'article té 19 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).