Presentació del llibre "Teresa de Calcuta la persona" pel seu autor

| Eduard Garcia Molina | Cultura
Presentació del llibre "Teresa de Calcuta la persona" pel seu autor

El proper divendres 21 de novembre a partir de les 20 h. l'auditori de la Casa de Cultura de Biar acollirà la presentació del llibre "Teresa de Calcuta. La persona" per part del seu autor, Fernando López de Rego. A l'acte l'autor del llibre estarà acompanyat a la taula per Ramón Belda Díez i Rosabel Poveda Llorca, i Miguel Ángel Cerezo Saura com a moderador. L'entrada a l'acte és lliure.

Segons el seu propi autor aquest llibre pretén "desentranyar les claus del comportament de la dona més admirada del segle XX". Es posa èmfasi en els seus orígens i en la seua etapa d'infància i primera joventut a la búsqueda de les claus de les seues actituds posteriors. En l'última part es dóna paraula també als qui la van tractar de prop, en un intent d'humanitzar la seva figura.

 

"En Teresa de Calcuta he trobat, més enllà de la seua faceta espiritual, una gran mestra de l'art de viure, una" sàvia "en què jo he trobat receptes de vida i actituds que intentar fer pròpies. Estic convençut, per les reaccions dels que ja han llegit el llibre, que este serà també el cas dels que ho facin en el futur ", afegeix finalment l'autor en una opinió donada a la revista Eclesalia el passat mes d'octubre.

L'article té 18 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).