• Inici
  • Societat
  • Aturats i Aturades de Biar convoca una reunió pública hui

Aturats i Aturades de Biar convoca una reunió pública hui

| Eduard Garcia Molina | Societat
Aturats i Aturades de Biar convoca una reunió pública hui

Hui dijous es farà una nova reunió d'Aturats i Aturades de Biar a la sala multifuncional de la Casa de Cultura a partir de les 19:30 h. posat que des d'este col·lectiu es va decidir realitzar una reunió cada tercer dijous de mes. A la reunió està convidat qui vulga assitir, posat que es tracta d'una assemblea oberta.

Les persones que han participat en esta i les successives reunions que s'han realitzat van decidir constituir-se baix el nom d' "Aturats i aturades de Biar" com a plataforma, per donar el pas a formalitzar una associació més avant si així ho decideixen.

A més a més una de les primeres accions que han decidit realitzar és difondre un comunicat, el qual reproduïm a continuació, on la plataforma fixa els seus objectius.

L'article té 9 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).