• Inici
  • Societat
  • Biar celebra la XXII Setmana Cultural Associació de Pensionistes

Biar celebra la XXII Setmana Cultural Associació de Pensionistes

| Pablo Alcaraz del Valle | Societat
Biar celebra la XXII Setmana Cultural Associació de Pensionistes

Cartell de la XXII Setmana Cultural Associació de Pensionistes. Font: Associació de Pensionistes de Biar

L'Associació de Pensionistes de Biar celebra la XII Setmana Cultural del 12 al 18 de septembre amb actes programats per als següents dies:

- Dijous 15 a les 09:30 hores: Desdejuni amb xocolata, café amb llet i fogasses. Cal retirar el ticket amb donatiu d'1 euro fins al dia 14 amb l'horari de l'oficina.

- Divendres 16 a les 08:00 hores: Senderisme amb una concentració en la seu a les 8 del matí en la qual s'obsequiarà amb timonet i herberet. Al finalitzar, hi haurà entrepans i beguda per a tots els participants. A les 19:45 hores, actuaran la Rondalla D. Lluís Escoda i Ramón a la Casa de Cultura.

- Dissabte 17 a les 08:00 hores: Concurs de Gatxamiga i esmorzar de germanor a l'explanada de la seu social. Cal retirar el ticket amb donatiu d'1 euro fins al dia 14 amb l'horari de l'oficina. Per la vesprada, a la Casa de Cultura, a les 19:30 actuarà el grup de teatre Associació Cultural Bulebu Teatro.

- Diumenge 18 a les 19:00: Acte de clausura a la Casa de Cultura a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar.

L'article té 150 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).