• Inici
  • Societat
  • Finalitza la primera fase de les obres del col·legi de Biar

Finalitza la primera fase de les obres del col·legi de Biar

| Ajuntament de Biar | Societat
Finalitza la primera fase de les obres del col·legi de Biar

Reconstrucció de l'antic gimnàs. Font: Ajuntament de Biar

NP. 02/09/2022. El col·legi Mare de Déu de Gràcia de Biar començarà el curs escolar el dia 12 de setembre i ho farà amb normalitat, a pesar que aquest estiu, la seua fisonomia ha canviat significativament. L'alcaldessa del municipi, Magdalena Martínez, ha assenyalat que “l'empresa ultima els treballs de renovació de les finestres i pintura de les façanes dels dos edificis principals, perquè tot estiga en perfecte estat a l'hora de donar la benvinguda als xiquets i xiquetes”. També s'està acabant la col·locació de l'ascensor, que dotarà d'una major accessibilitat al centre.

El curs començarà amb normalitat, però les obres seguiran, per a continuar amb l'obra del gimnàs i la construcció d'un nou edifici, que albergarà als alumnes dels cursos d'Educació Infantil. Referent a això, la primera edil, en la seua visita a l'estat de les obres, ha indicat que “esperem que l'empresa finalitze els treballs a la fi de desembre i principis de gener. Aquest és el compromís que han adquirit”.

El projecte, que s'està escometent, contempla la construcció d'un nou edifici en la superfície on hui se situa una pista poliesportiva. En ell s'integraran les aules d'Infantil. A més, s'amplia el menjador i s'està construint un gimnàs nou, ja que l'actual es troba en desús. Així mateix, s'ha millorat el tancament de les finestres i s'ha instal·lat un ascensor. El cost de les obres supera els dos milions d'euros.

L'article té 237 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).