• Inici
  • Societat
  • La Fira d’Estiu de Biar dona la benvinguda a un estiu carregat d'activitats

La Fira d’Estiu de Biar dona la benvinguda a un estiu carregat d'activitats

| Ajuntament de Biar | Societat
La Fira d’Estiu de Biar dona la benvinguda a un estiu carregat d'activitats

La Fira d’Estiu de Biar dona la benvinguda a un estiu carregat d'activitats

L'esdeveniment comercial es mantindrà fins al diumenge a la vesprada

L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, ha inaugurat aquest matí la IX edició de la Fira d’Estiu, que dona la benvinguda a l'estiu. Quinze comerços s'han donat cita en aquest esdeveniment en el qual també participen les cafeteries, bars i restaurants locals. El certamen compta amb el suport i col·laboració de l'Associació d'Empresaris de Biar (AEBI). 

La fira va començar el divendres vesprada i es mantindrà fins al diumenge 3 de juliol. Els expositors se situen en el Passeig del Plàtan i en l'avinguda de Castalla i el programa compta amb tallers, rutes guiades i actuacions per a totes les edats. 

En la inauguració, l'alcaldessa ha fet una invitació a visitar la fira a tots els veïns de les poblacions limítrofes, al mateix temps que ha indicat que “com a anys anteriors tenim un trenet que fa un volt pels carrers de la població i arriba fins al santuari. També es pot visitar el castell i el museu etnogràfic”.

134

Per part seua, la presidenta d'AEBI, Belén Puig, ha subratllat que “anem de bracet de l'Ajuntament i sempre procurem que les botigues del poble s'instal·len ací, en el Plàtan, ja que aquest entorn és preciós. Sempre és un gust vindre i a més de vendre, ens dona l'oportunitat de relacionar-nos d'una altra manera entre nosaltres i amb els clients”.

En aquest sentit, la primera autoritat de Biar, ha ressaltat que “després d'aquest paró de dos anys, la fira torna una altra vegada. La pandèmia ens ha partit a tots, però el comerç l'ha patit en particular, des de l'Ajuntament els hem intentat ajudar. Amb aquesta fira recuperem la normalitat que havíem perdut. Per això, pensem que la fira havia de tornar enguany i ells han respost, han tret les seues botigues al carrer i la restauració ha obert les seues portes durant tot el cap de setmana. I esperem que siga un èxit”.

L'article té 286 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).