• Inici
  • Societat
  • La biaruda Júlia Valdés Martínez premi Extraordinari d'FP de la Comunitat Valenciana

La biaruda Júlia Valdés Martínez premi Extraordinari d'FP de la Comunitat Valenciana

| Eduard Garcia Molina | Societat
La biaruda Júlia Valdés Martínez premi Extraordinari d'FP de la Comunitat Valenciana

La biaruda Júlia Valdés Martínez premi Extraordinari d'FP de la Comunitat Valenciana

La biaruda Júlia Valdés Martínez, estudiant del Cicle Formatiu mitjà de Tèxtil, Confecció i Pell en l'IES Cotes Baixes d'Alcoi, ha sigut reconeguda amb un Premi Extraordinari en Formació Professional de la Comunitat Valenciana.

Com no pot ser d'altra forma, des de l'Institut alcoià s'ha felicitat la biaruda, així mateix, l'empresa on actualment treballa, el Centre Tecnològic del Calcer INESCOP, a Elda, també ha felicitat Valdés Martínez per este èxit acadèmic. El Centre ha recordat a través de les seues xarxes socials que gràcies als resultats acadèmics de Júlia en el Grau Mitjà, li va obrir les portes a realitzar les pràctiques a INESCOP com a estudiant en pràctiques entre els mesos de març i juny de l'any passat, abans d'entrar a formar part de la plantilla del Centre Tecnològic.

Val a dir que no ha sigut l'únic Premi Extraordinari d'FP per a l'IES Cotes Baixes, ja que la també alumna del centre Arancha García de Codina, que ha cursat el Cicle Mitjà de Fusta i Moble, també ha obtingut este premi en la seua disciplina formativa entre tots els centres on s'imparteix formació professional a tot el País Valencià.

126

Júlia en l'empresa on treballa actualment, el Centre Tecnològic del Calcer INESCOP | Fotografia: INESCOP

L'article té 819 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).