• Inici
  • Societat
  • L'IES Biar comparteix experiències amb alumnes de França, Itàlia i Grècia

L'IES Biar comparteix experiències amb alumnes de França, Itàlia i Grècia

| Eduard Garcia Molina | Societat

Font: IES Biar

Recentment l'IES Biar ha participat en el projecte europeu centrat en la música de diverses cultures anomenat Erasmus + On the road with de normans, en el què diferents alumnes d'Itàlia Grècia i França han visitat l'IES Biar, tot i que el temps no va acompanyar l'alumnat van poder assistir a un concert de música tradicional i han pogut visitar els llocs més característics del poble de Biar, tot agraïnt per part de l'IES comarcal la col·laboració de l'Ajuntament.

090

Val a dir que l'alumnat d'Ourense també va poder participar de les activitats, tot i que de forma online, seguint els diferents esdeveniments i assajos organitzats a la institució educativa.

Una jornada que va tindre la seua cloenda el passat 7 d'abril a la Casa de Cultura de Biar, una experiència per a les i els alumnes, així com per al professorat que han pogut compartir coneixements, experiències i moments molt especials amb les i els joves procedents dels tres països banyats per la Mediterrània.

091

L'article té 262 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).