• Inici
  • Societat
  • L'Hotel Vila de Biar busca gestor per als pròxims deu anys

L'Hotel Vila de Biar busca gestor per als pròxims deu anys

| Ajuntament de Biar | Societat
L'Hotel Vila de Biar busca gestor per als pròxims deu anys

Font: Ajuntament de Biar

L'Ajuntament trau la licitació amb un cànon d'arrendament de 1.000 euros al mes

NP. 11/04/2022. L'Ajuntament de Biar ha iniciat el procés de licitació del servei d'explotació i gestió de l'Hotel Vila de Biar durant els pròxims deu anys. El cànon d'arrendament és de 1.000 euros al mes amb un període de cadència de cinc anys i l'empresa que el gestione ha de mantindre la infraestructura hotelera en unes condicions òptimes de funcionament.

En el plec de condicions, redactat per l'Ajuntament de Biar, s'estipulen una sèrie de reformes en l'edifici, que consisteixen en el canvi de les finestres i de banyeres per dutxes. Així mateix, en el document es valora en un 30% el possible increment del cànon d'arrendament i les millores en un 70%. El termini per a concursar en el procediment obert i ordinari és de 30 dies, una vegada es publique en el diari oficial de la Unió Europea.

Al setembre de 2020 es va començar el procés administratiu amb una elaboració de l'estudi de viabilitat, que es va sotmetre a exposició pública. Posteriorment, es va redactar el plec de prescripcions tècniques i clàusules, que regirà la tramitació de l'expedient de clàusules administratives particulars. Ara s'obri el procés perquè les empreses interessades a explotar la gestió d'aquest hotel a l'interior de la província d'Alacant presenten les seues propostes.

L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, ha destacat que “l'Hotel Vila de Biar és un dels recursos turístics amb els quals compta Biar i que, en tot moment, a l'ajuntament estem treballant perquè es mantinga obert done servei als molts turistes, que cada any visiten el municipi”.

El quatre estreles Vila de Biar es va inaugurar en 2008. En els anys 2010 i 2011 es va renovar i, en l'actualitat, compta amb 40 habitacions en un edifici històric del centre de la localitat. Es tracta d'un hotel amb encant enfocat a les escapades rurals i la celebració d'esdeveniments, amb la naturalesa com a principal actiu, també compta amb gimnàs, sauna i piscina, entre altres dotacions.

L'article té 415 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).