Nou comunicat de la Plataforma Iniciativa X Biar on es pregunta per la readaptació de l'edifici del CEIP al Convent per a Centre de Dia

| Plataforma Iniciativa X Biar | Societat
Nou comunicat de la Plataforma Iniciativa X Biar on es pregunta per la readaptació de l'edifici del CEIP al Convent per a Centre de Dia

Imatge relativa a la campanya

Comunicat nº 7 de la Plataforma Iniciativa X Biar

El serial sobre la futura construcció d’un Centre de Dia en Biar, comença a tenir actes de comèdia política dignes de portar a escena pel Grup de Teatre Vico. Perquè comença a ser, si ja no ho és, una obra teatral d’embolic polític-social a la qual ens està portant el Partit Popular, amb la Sra. alcaldessa de Biar com a primera protagonista.

I diem d’embolic polític perquè la Sra. alcaldessa no és capaç d’establir una línia d’actuació coherent, de serietat, de rigor, d'informació, de participació i de transparència, en una qüestió com és el Centre de Dia que hauria de ser un projecte de poble, i no d'un partit polític per molt àmplia majoria absoluta que tinga.

No entenem l’opacitat amb la que porta la gestió del Centre de Dia. A la Sra. alcaldessa cal treure-li la informació amb fórceps. I de vegades, ni amb aquests artilugis ancestrals, s’és capaç d’obtenir una informació veraç, sense la manipulació i mitges veritats a què ens té acostumats.

A l’últim plenari municipal del passat mes de març, tenim una prova, una més, de l’obstrucció política i informativa a què ja ens estem acostumant. A la pregunta del grup socialista al passat plenari del mes de febrer, en què incidien a preguntar si la visita de la diputada provincial de Benestar Social, havia canviat el tipus de Centre de Dia, d’un de nova construcció o, l’adequació de l’edifici del CEIP Mare de Dèu de Gràcia a la plaça del Convent, com a Centre de Dia.

A la resposta la Sra. alcaldessa simplement es va limitar a certificar que el Centre de Dia estaria en la parcel·la on es troba el Col·legi Infantil, una vegada aquest es trasllade a la seu nova ubicació a la carretera d’Alcoi. Res de nou. Mitges veritats per no contestar la pregunta que se li feia.

La poca habilitat i la falta de reflexes de la portaveu del grup socialista (Compromís on era, missing?) [perdut] a repreguntar i exigir a la Sra. alcaldessa que respongués clarament a la pregunta, ens obliga a eixir novament a escena (sempre com actors/es secundaris) per demanar i clarificar, d’una vegada per totes, quines són les línies principals en què se sustenta el projecte que estan redactant els tècnics de la Diputació d’Alacant. Per això li volem preguntar públicament a la Sra. alcaldessa de Biar el següent:

“El futur Centre de Dia serà una infraestructura sociosanitària de nova construcció, o es preveu que siga, “Una readaptació i rehabilitació de les instal·lacions del Col·legi Infantil convertint-ho en un Centre de Dia?”

“Seguirà la diàspora dels nostres majors per les Residències de la província d’Alacant i Múrcia, quan siga una realitat el Centre de Dia?”

Demanar-li raïm a un pi, sabem que té les seues dificultats biològiques. Esperem que la Sra. alcaldessa no tinga cap dificultat per respondre pública i amb claredat, aquestes senzilles preguntes. Ens pot respondre al medi que considere més oportú. El gabinet de premsa o WhatsApp de l’Ajuntament. També pot fer-ho en algunes de les diferents xarxes socials: Facebook, Instagram, Telegram o Twitter. Si se sent més còmoda, ens pot contestar radiofònicament, en YouTube o directament a qualsevol integrant de la Plataforma Iniciativa X Biar.

En cas de no tenir resposta, opció que no contemplem, dirigirem les preguntes directament al President de la Mancomunitat de Serveis Socials de l’Alt Vinalopó, D. Juanjo Espadas Guerola, alcalde de Camp de Mirra.

Com veiem que el serial es va allargant i no té aspectes de solucionar-se amb rapidesa, les i els integrants de la Plataforma, hem decidit convertir-nos, en algunes ocasions, com a reclam publicitari. Esperem que les ofertes siguenn del vostre gust.

ESPACIO PUBLICITARIO

¡!!REVENTAMOS LOS PRECIOS DEL MERCADO¡¡¡

“Entidad supramunicipal ofrece Hotel de 4 estrellas”

“En el centro histórico de Bihar, a los pies de la sierra de Mariola”

“Todo ello en un entorno tranquilo, ideal para descansar, junto a las montañas de Bihar y a solo un paso de la naturaleza”

“Cuenta con amplios salones para la celebración de banquetes (bodas, divorcios, comuniones, bautizos, cenas de empresas y de entidades festeras) así como un precioso jardín para disfrutar de una cena al aire libre y a la luz de las velas junto a una espectacular piscina”

“Hotel equipado con las últimas tecnologías G4-G5 y G6 y las últimas versiones en internet personalizado en todas las habitaciones (44)”

Condiciones contractuales:

Duración del contrato: 10 años (no prorrogables).

Condiciones económicas: 1.000 euros mes.

“En el caso que se realicen mejoras en el interior del inmueble hotelero, el alquiler mensual tendrá una cadencia durante los primeros cinco años de contracto”.

Para más información dirigirse a: Plaza de Los Iluminados nº 1, bajos, o en el correo electrónico: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Plataforma Iniciativa X Biar

L'article té 287 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).