• Inici
  • Societat
  • Biar respon massivament a la crida d'ajuda a Ucraïna

Biar respon massivament a la crida d'ajuda a Ucraïna

| Eduard Garcia Molina | Societat
Biar respon massivament a la crida d'ajuda a Ucraïna

NP. 15/03/2022. L'Ajuntament de Biar ha carregat tres furgonetes repletes d'ajuda humanitària per a Ucraïna. Els veïns de Biar, en aquestes setmanes de conflicte armat entre Rússia i Ucraïna, s'han bolcat a depositar medicaments d'ús comú, material mèdic d'un sol ús, productes d'higiene com a bolquers o sabó i de primera necessitat com a aliments enllaunats i conserves de carn. Totes les donacions s'entregaran a l'associació Dandelion, que està gestionant els enviaments.

068

Els voluntaris, regidors i personal de la brigada d'Obres s'han encarregat d'ordenar i empaquetar el carregament d'ajuda, que va partir ahir fins a la seu de la comparsa de Pirates de Villena, on s'han centralitzat les donacions. Des d'allí s'enviarà a Polònia per a donar cobertura a les necessitats dels refugiats, que han arribat fugint del malson de la guerra.

069

La regidora de Serveis Socials, Amparo Albero, ha indicat que “estem rebent moltes donacions, sobretot per als més xicotets”. “És una onada de generositat la que hem vist aquests dies. La solidaritat dels veïns ha sigut molt important, nosaltres des de l'Ajuntament ens hem dedicat a canalitzar i ordenar-la”.

Solidaritat

L'article té 234 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).