• Inici
  • Societat
  • Isabel Tañá Sanz pren possessió com a nova notària de Biar

Isabel Tañá Sanz pren possessió com a nova notària de Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat
Isabel Tañá Sanz pren possessió com a nova notària de Biar

Comunitat Valenciana, febrer de 2022: La notària Isabel Tañá ha cessat en la seua notaria de Santa Coloma de Queralt (Tarragona) i ha pres possessió de la seua plaça a Biar.

048La notaria d'Isabel Tañá Sanz està situada en la mateixa adreça de la vacant de l'anterior notària, María Teresa Peñalva Ribera, al carrer Josefa Aynat Amorós, número 3, baix; telèfon: 865 612 999.

Aquesta presa de possessió es produeix després de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) del Decret 3/2022, de 14 de gener, del Consell, de provisió de notaries en la Comunitat Valenciana per a Alacant, Benidorm, Castelló de Rugat, Albal, Pego, Biar i Alcàsser en virtut del concurs convocat per Resolució de 18 de novembre de 2021 i resolt per Resolució de 20 de desembre de 2021 de la Direcció General de Seguretat Jurídica i Fe Pública.

Per tant, amb la presa de possessió d'Isabel Tañá, Biar torna a disposar d'un notari en la localitat.

L'article té 357 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).