• Inici
  • Societat
  • La biaruda Laia Hernández Valls aconsegueix una beca d'entre 10.000 aspirants per cursar un any d'estudis a Canadà

La biaruda Laia Hernández Valls aconsegueix una beca d'entre 10.000 aspirants per cursar un any d'estudis a Canadà

| Eduard Garcia Molina | Societat
La biaruda Laia Hernández Valls aconsegueix una beca d'entre 10.000 aspirants per cursar un any d'estudis a Canadà

En l'espai "Estudiant fora" de Biar Digital es recullen les experiències de desenes de biarudes i biaruts que han cursat els seus estudis lluny del poble, moltes voltes a l'estranger. Serà també el cas de la jove biaruda Laia Hernández Valls, qui després de passar les proves pertinents i gràcies als bons resultats acadèmics ha guanyat una de les 330 beques que atorga la Fundació Amancio Ortega entre 10.000 aspirants.

El premi per a Laia és que l'any que ve podrà cursar 1r de Batxillerat a Canadà. Val a dir que de les 400 beques que atorga la Fundació, 70 són per a estudiants de centres de Galícia, i la resta, 330, per a centres de totes les altres Comunitats Autònomes de l'Estat. D'estes beques 200 són per a cursar el primer any de Batxillerat als Estats Units i 200 més per fer-ho al Canadà.

És per això que Laia va haver de realitzar en primer lloc una prova online per valorar el seu nivell d'anglés, una vegada superada esta prova passaven a la següent fase les i els 1.200 estudiants que millor rendiment acadèmic havien tingut. A continuació es va realitzar una entrevista i una prova oral d'anglés, d'on van eixir els 400 estudiants becats i becades, entre elles la jove biaruda.

L'article té 687 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Continguts relacionats