• Inici
  • Societat
  • Biar presenta la seua campanya “Viu la vida, viu Biar” en Fitur

Biar presenta la seua campanya “Viu la vida, viu Biar” en Fitur

| Ajuntament de Biar | Societat
Biar presenta la seua campanya “Viu la vida, viu Biar” en Fitur

El regidor de Turisme, Roberto Díez, ha assenyalat que “Biar és un municipi de 3.700 habitants que compta amb 1.000 llits d'allotjament”

Np. 20/01/2022. Biar ha desembarcat en la 42 edició de la Fira Internacional del Turisme, Fitur 2022 amb tot el seu potencial turístic. A més dels tradicionals catàlegs i fullets que mostren monuments i itineraris locals, Biar ha portat a aquest esdeveniment la projecció interactiva “Viu la vida, viu Biar”, que consta de sis vídeos sobre diferents temàtiques com són empreses, naturalesa, comerços, gastronomia, art i història, oci i descans. Així, des de la regidoria de Turisme es dona a conéixer les moltes formes que hi ha de viure Biar.

El tinent d'alcalde, José Soler i el regidor de Turisme, Roberto Díez, es van traslladar ahir a Madrid per a presentar la campanya promocional i donar a conéixer les bondats del municipi. Biar es presenta dins de l'estand Costa Blanca de la Diputació d'Alacant. A més, de la proposta turística també ha volgut ressaltar el caràcter industrial i la seua aposta pel comerç de proximitat.

012

El municipi és una de les destinacions turístiques d'interior en els quals han augmentat les visites i pernoctacions en aquests dos últims anys. El regidor de Turisme, Roberto Díez, ha destacat que “es deu al fet que estem enclavats a la muntanya però a 20 minutos de la mar”. Així mateix ha posat de rellevància la quantitat d'allotjaments amb els quals compta aquest municipi de 3.700 habitants. Es compta amb quatre hotels, huit cases rurals, tres albergs i una zona d'acampada. Tot això suma uns 1.000 llits a la disposició dels visitants i turistes. Díez ha insistit que “hem donat a conéixer Biar i el resultat ha sigut bo”.

El patrimoni històric i monumental de Biar és un dels grans atractius turístics, però segons Díez: "cal no oblidar que som un poble de muntanya i dels 100 km quadrats del seu terme municipal, el 50 per cent és massa forestal. Tenim quatre rutes de senderisme de gran importància”.

Per part seua, el tinent d'alcalde, José Soler, ha destacat que “dins dels reclams turístics es troben les festes locals”. El regidor ha assenyalat que “esperem que en aquest 2022 puguem reprendre les moltes i diferents tradicions festives de Biar”.

L'article té 359 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).