• Inici
  • Societat
  • Les Joventuts Socialistes impulsen la primera recollida de joguets solidària a Biar "Ilusiona-T"

Les Joventuts Socialistes impulsen la primera recollida de joguets solidària a Biar "Ilusiona-T"

| Eduard Garcia Molina | Societat
Les Joventuts Socialistes impulsen la primera recollida de joguets solidària a Biar "Ilusiona-T"

Des de Joventuts socialistes de Biar treballem per endolcir aquestes dates a la població jove en risc d'exclusió social, per això organitzem juntament amb altres agrupacions de la comarca la primera campanya "Ilusiona-T", de recollida de joguets a Biar . Reivindiquem la importància d'eradicar la desigualtat social i animem a tothom a participar en la campanya de recollida de regals.

Per participar en aquesta iniciativa només heu de portar els vostres regals amb els que vulgueu col·laborar a la seu de PSPV-PSOE Biar, a l'Avinguda País Valencià, núm. 9 planta baixa els dies:

-Dilluns: 19:00 a 20:00 h.
-Dimarts: 19:00 a 20:00 h.
-Dimecres: 18:00 a 19:30 h.

261

El Secretari General (SG) de JSPV de Biar, Rafa Coloma i la SG del PSPV PSOE Biar, Asun Gregori presenten la 1a Campanya de recollida de joguets "Ilusionar-T" en Biar

L'article té 378 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).