Ceràmica Artística Maestre guardonat en la Gala de Premis organitzada per FACPYME per la seua trajectòria

| Eduard Garcia Molina | Societat
Ceràmica Artística Maestre guardonat en la Gala de Premis organitzada per FACPYME per la seua trajectòria

El passat dissabte se va celebrar a Benidorm la primera Gala de Premis organitzada per FACPYME, la Federació Alacantina del Xicotet i Mitjà comerç, on l'empresa local Ceràmica Artística Maestre va ser guardonada juntament amb altres nou comerços de diferents comarques d'Alacant, triades entre 50 comerços pel seu esforç, trajectòria i compromís amb el territori. Val a dir que va ser una empresa guardonada de cada comarca.

Per la seua part, el responsable actual de Ceràmica Maestre, Adrián Maestres Del Valle ha afirmat a través de les xarxes socials que ha acceptat agafar el testimoni de quatre generacions anteriors que assumiren el mateix càrrec que ara ostenta a dia de hui, amb el màxim esforç i sacrifici per a mantindre viu el sector intentant innovar dia a dia. 

Maestre també ha volgut agrair el mèrit de les persones que tot i les dificultats continuen treballant des del xicotet comerç, situació agreujada per la crisis sanitària de la Covid 19 i les conseqüènies econòmiques que porta aparellades. També tenint paraules per als seus predecessors, entre ells son pare: Juan Mora, Vicente Escobar, Francisco Maestre i Pepe Maestre. Tenint igualment paraules d'agraïment per als treballadors i treballadores, alfarerers, pintors i pintores que durant més de 150 anys han aportat el seu talent al taller.

Maestre també ha volgut compartir el reconeixement amb l'Associació d'Empresaris de Biar (AEBI), i amb la seua presidenta Belén Puig, qui també és vocal de FACPYME en l'actualitat, i amb Marisol Hernández.

L'article té 255 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).