• Inici
  • Societat
  • [vídeo] À Punt entrevista Josefina Molina i Antonio Damián López, i el jove canyut Nacho Esteve per a "Tresors amb història"

[vídeo] À Punt entrevista Josefina Molina i Antonio Damián López, i el jove canyut Nacho Esteve per a "Tresors amb història"

| Eduard Garcia Molina | Societat
[vídeo] À Punt entrevista Josefina Molina i Antonio Damián López, i el jove canyut Nacho Esteve per a "Tresors amb història"

El passat dissabte 6 de novembre a partir de les 21:50 h. À Punt, la televisió pública valenciana, emeté l'últim episodi del programa "Tresors amb història" des del Palau de Congressos de la ciutat d'Elx.

Una ciutat mil·lenària on es coneixerien històries magnífiques, com la de Ramón, qui va portar un abric de pilot republicà i una medalla de la División Azul, cada objecte d’un avi seu. El programa és una campanya per a buscar objectes quotidians que exploren la història del País Valencià dels últims cent anys, dirigit per la popular periodista valenciana Carolina Ferre.

Val a dir que Josefina Molina Molina, coneguda per l'exercici de la professió de la fotografia durant més de tres dècades a Biar va ser una de les persones entrevistades per parlar sobre un dels seus tresors més valuosos, també va ser entrevistat Antonio Damián López, qui va aportar un escalfador dels llits que s'utilitzaven antigament, finalment el jove veí de La Canyada Nacho Esteve Barceló va mostrar un tresor relacionat amb la música, un històric trombó que precisament s'ha utilitzat en moltes ocasions per Josefina Molina en el seu quefer professional.
 
Per poder tornar a veure el programa punxeu sobre l'enllaç següent.

L'article té 323 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).