À Punt entrevista esta nit a Josefina Molina i el jove canyut Nacho Esteve per a "Tresors amb història"

| Eduard Garcia Molina | Societat
À Punt entrevista esta nit a Josefina Molina i el jove canyut Nacho Esteve per a "Tresors amb història"

Esta nit a partir de les 21:50 h. À Punt, la televisió pública valenciana, emetrà l'últim episodi del programa "Tresors amb història" des del Palau de Congressos de la ciutat d'Elx. 

Una ciutat mil·lenària on coneixerem històries magnífiques, com la de Ramón, que ens porta un abric de pilot republicà i una medalla de la División Azul, cada objecte d’un avi seu. El programa és una campanya per a buscar objectes quotidians que exploren la història del País Valencià dels últims cent anys, dirigit per la popular periodista valenciana Carolina Ferre.

Val a dir que Josefina Molina Molina, coneguda per l'exercici de la professió de la fotografia durant més de tres dècades a Biar serà una de les persones entrevistades per parlar sobre un dels seus tresors més valuosos, també serà entrevistat el jove veí de La Canyada Nacho Esteve Barceló, qui també mostrarà un tresor, aquest relacionat amb la música.

L'article té 602 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).