• Inici
  • Societat
  • Prosibol SLU realitza una instal·lació d'autoconsum a Biar que evitarà l'emissió de 40 tones anuals de CO2

Prosibol SLU realitza una instal·lació d'autoconsum a Biar que evitarà l'emissió de 40 tones anuals de CO2

| Eduard Garcia Molina | Societat
Prosibol SLU realitza una instal·lació d'autoconsum a Biar que evitarà l'emissió de 40 tones anuals de CO2

Per part de l'empresa biaruda Probisol SLU s'ha finalitzat la instal·lació d'autoconsum per a Industrias Ribertex S.L. de 104,4 kWp amb excedents, empresa també afincada a Biar. Segons les estimacions “bancables” del sistema de Solaredge, la instal·lació generarà 164.550 kWh a l'any amb un total de 43,61 tones d'emissions de CO2 que deixaran d'emetre's o el que és l'equivalent de 2.003 arbres plantats. La instal·lació s'amortitzarà en menys de 7 anys incloent el finançament bancari sol·licitat, mitjançant sistema Lísing.

Amb este projecte es finalitza un autoconsum en ampliació sobre els inicials 30 kW instal·lats per a Industrias Ribertex en els anys 2006-2008 en dos ampliacions, és per això que des de Probisol s'ha mostrat la seua satisfacció per "la confiança depositada després de 15 anys des de la nostra primera instal·lació". També s'ha indicat que per a Prosibol "és un plaer, que per part del CEO de Ingeniería Quetzal S.L. Sr. Isaac Torregrosa, tinga tan agradables comentaris cap al bon fer dels nostres treballs".

Segons declaracions del CEO: "Probisol és un dels nostres clients més antics i, segurament, els que fan instal·lacions de millor qualitat. Mai intenten abaratir baixant la qualitat de materials, acabats o execució com fan altres empreses instal·ladores amb les quals hem treballat amb les que hem d'estar molt damunt d'elles. Sempre estan molt pendents de la seguretat de la instal·lació i els treballadors i quasi no necessiten revisions per a fer un treball excel·lent. Sens dubte la instal·ladora de referència a les províncies d'Alacant i València".

En el següent enllaç podeu consultar el vídeo de la instal·lació.

L'article té 461 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).