• Inici
  • Societat
  • Biar es recolza en la innovació per a promocionar el turisme

Biar es recolza en la innovació per a promocionar el turisme

| Eduard Garcia Molina | Societat
Biar es recolza en la innovació per a promocionar el turisme

El municipi compta amb una ferramenta audiovisual interactiva que permet mostrar les diferents facetes econòmiques i culturals que ofereix el municipi

NP. 20/08/2021. Biar realitza una nova campanya publicitària recolzant-se en les noves tecnologies amb la publicació de material audiovisual interactiu a través del qual es pot conéixer el municipi en totes les seues facetes. L'eina permet mostrar a través d'un conjunt de vídeos, que s'aunen en un sol format, el patrimoni, la història, l'art, la gastronomia, la naturalesa, l'oci, el comerç i la indústria.

El regidor de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Roberto Díez, afirma que “a part d'atraure el turisme, volem que es conega Biar des dels seus diferents vessants i estem segurs que veient tot el potencial del municipi, vindrà molta més gent a visitar-nos”. L'audiovisual interactiu és una eina que busca potenciar i dinamitzar l'economia local. En aquest sentit, l'edil subratlla que “volem reactivar a curt termini el turisme de proximitat i el mercat intern”. En definitiva, estem treballant en el repte de la digitalització per a posicionar Biar com un destí de turisme sostenible.

140

El documental, produït per l'empresa Ximotion, és un recorregut virtual, que mostra les sendes de Biar i tot el seu entorn, els seus monuments (esglésies, ermites, el castell, les empreses, les indústries, comerços, restaurants, hotels, etc). Biar com a turisme rural i naturalesa ha comptat aquests dos anys de pandèmia amb nombrosos visitants, sobretot de la Comunitat Valenciana, disposats a deixar de costat el sol i la platja per unes vacances més familiars. I en aquest segment del mercat en el qual l'ajuntament vol potenciar la seua marca Biar, bellesa interior. El vídeo interactiu es podrà veure en les xarxes socials així com en la pàgina web turismobiar.com

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

L'article té 512 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).