• Inici
  • Societat
  • Comença la vacunació contra la Covid 19 entre persones menors de 20 anys

Comença la vacunació contra la Covid 19 entre persones menors de 20 anys

| Eduard Garcia Molina | Societat
Comença la vacunació contra la Covid 19 entre persones menors de 20 anys

Ben sabut és que a les mesures sanitàries i de prevenció que totes i tots hem de tindre en compte per evitar que continue expandint-se la pandèmia de la Covid 19 s'uneix la vacunació, a hores d'ara pràcticament el 57% de la població a Espanya ja tindria la pauta completa amb una de les vacunes autoritzades des de la Unió europea.

Concretament a Biar ja ha començat la vacunació del següent rang d'edat, les menors de 20 anys. Com és sabut el lloc habilitat a la nostra localitat i la dels veïns de Beneixama, el Camp de Mirra i la Canyada acudisquen és el maset dels Estudiants. Pel que fa a la vacuna les persones d'esta franja d'edat rebran la Pfizer/BioNTech, mentre que la segona dosi de la vacuna serà d'ací a tres setmanes.

Cal recordar que s'ha avisat que les persones majors de 20 anys que encara no hagen sigut citades per administrar-los la primera dosi de la vacuna han de posar-se en contacte amb el Centre de Salut de Biar.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

L'article té 40 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).