Biar inocularà una tercera dosi a les persones de 43 anys per un error amb el sèrum durant la segona pauta

| Eduard Garcia Molina | Societat
Biar inocularà una tercera dosi a les persones de 43 anys per un error amb el sèrum durant la segona pauta

Sanitat ha decidit reforçar amb una tercera dosi de la vacuna Pfizer-BioNTech a la població de 43 anys de la localitat i dels municipis del voltant per un error amb la segona pauta. L’equip mèdic hauria administrat sèrum en compte de la vacuna a 25 persones no identificades d’un torn de 38.

El personal sanitari s’hauria adonat una vegada acabada la jornada al veure una quantitat d’excedents superior a l’habitual. La decisió ha sigut vacunar voluntàriament a tota la població nascuda l'any 1978 dins de 21 dies per tal de previndre una “infraprotecció”.

Des de la Conselleria hi han al·legat que molts països estan valorant una possible tercera dosi i que nombrosos estudis clínics han avalat que no tindria cap perill per a la salut. D’una banda, per a tot aquell que haja sigut vacunat correctament, la tercera dosi actuaria com a reforç. D’altra banda, per a qui no haguera sigut immunitzat correctament, la tercera pauta faria el paper de segona dosi.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

L'article té 5 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).