• Inici
  • Societat
  • Territorio Empresa, un espai de trobada, per a generar sinergies, idees i projectes col·laboratius

Territorio Empresa, un espai de trobada, per a generar sinergies, idees i projectes col·laboratius

| Eduard Garcia Molina | Societat
Territorio Empresa, un espai de trobada, per a generar sinergies, idees i projectes col·laboratius

Amb l'objectiu d'impulsar el creixement inteligent de les Empreses i els Territoris facilitant dinàmiques de col·laboració público-privada neix Territorio Empresa, una iniciativa nascuda a la veïna ciutat de Villena però que pretén estendre's a les comarques d'Alacant.

Format per un equip de professionals, fa una curiosa presentació en format vídeo amb la dobladora Eva María Puig, treball que es pot veure a continuació. Des de Territorio Empresa en definitiva es pensa que és essencial "salvar" a les microempreses i xicotets negocis, ajudant-los a assegurar la seua supervivència i continuïtat de manera rendible, projectant el model de negoci perquè siga viable en l'escenari present i en el seu creixement futur, oferint-li serveis d'estratègia i comunicació enfocats en la seua cura, que és VENDRE, i enfocant la seua transformació digital aprofitant de manera intel·ligent les tecnologies.

Segons l'empresa, a més, és clau posar en valor i donar suport al talent jove, donant-li oportunitats reals de desenvolupament professional. Així naix l'EQUIP T.E. com a espai de trobada, per a generar sinergies, idees i projectes col·laboratius, un equip liderat per Pepe Micó. Es pot consultar més informació a través de la seua web: https://territorioempresa.com/

L'article té 54 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).